Sikvik

Igår kväll åkte vi till sikvik och fiskade med familjen hurtig/Johansson.. Ingen större fiskelycka men mysigt var det :)


Dagisklar

Nu är allt förutom rejäla vinterskor till Jack klart.. Vi gick en stund på stan innan vi åkte hem idag.. Och fick med oss massor med fint.,
Galonvantar
Tunna vantar
Vinter/höst mössa och fuskpolo
Två tunna mössor
Body och byxor från Åhléns
Två mjukisar från hm
Ett set med tröja och byxa från hm
Och ett tar kängor från hm..


Tandlös

Idag kl 9.30 så hade vi tid hos specialisttandläkaren med Jack.. Hans dumma tand.. Tandläkaren och sköterskan var helt underbar.. Dom var helt fantastiska med Jack.. Knäppte kort och kikade i munnen.. Vi fick sen en tid igen kl 13.30 idag för att ta bort den.. Så skönt att det gick så fort att få tid.. Dom hade fått ett återbud, och nästa tid var i slutet på augusti..

Jag och Jack gick en stund på stan innan vi åkte hem.. Han åt mat och somnade sen.. Väckte honom lagom tills vi skulle åka tillbaka igen.

Han fick lugnande medel när vi kom dit.. Fick låta det verka och sen satte dom fart.. Två sprutor i munnen och en tång senare var tanden borta.. Jack var så himla duktig.. Pratade och lekte direkt efteråt.. <3
Så nu är vår son tandlös..


Blogga

Min karl sitter brevid mig i soffan och från ingenstans säger han.. - men älskling du måste blogga..!

Ja så sant.. Men ni vet hur det är när det är sommar.. Man är aldrig inne och sitter inte framför någon dator..

Lite snabb update.. Helgen som var har vi spenderat i huvudstaden tillsammans med familjen landström.. Bilder kommer :) Skansen, gröna Lund, åkt djurgårdsbåtarna, gamla stan och hotell övernattning.. Lovley..!!

Igår stod vi på Åhlénsparkeringshuset, loppis! Fick massor sålt.. Kul, och pengar ner i ullaredskassan :)

Nu ska jag återgå till filmen vi tittar på.. Ha en fin kväll


Bakluckeloppis

I söndags innan jag skulle jobba åkte vi på baklucke loppis på Åhléns parkeringen.. Fyndade ett par snickarbyxor (nya) för 20:- stl 86/92 så till i vår och sommar blir det nog toppen.. Och en ny vinteroverall.. 100:- kan det bli bättre?! Hehe..!


Tjej kväll

I lördags efter att vi hade vart ute på axmarbrygga och åt mat, så hade jag, Malin och Caroline myskväll.. Räkor, ostar, massor av vin och snaps.. :) dom firade även Jack, så när han somnade vid 9 så kom "festen" igång.. Tack brudar för en härlig kväll och tack för allt snack ^^

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/835825/images/2012/pic_5020b9e0ddf2b31a1b000618.jpg" class="image">


God morgon

Hela familjen ligger och myser i sängen men snart ska vi stiga upp.. Regnet har öst ner hela natten, och idag ska det vara grått hela dagen.. Idag så ska vi åka ner till Bomhus och säga hej då till englandsbesöket.. Idag åker dom hem. Har vart riktigt trevligt att äntligen få träffa dom. Vi blev bjudna hem till dom.. Men Jack får ta och bli lite äldre först :) Igår var vi på 1 årskalas, Ian som är precis en vecka yngre än Jack fyllde år.. Så det var go fika för hela slanten.. Innan vi cyklade till som så tog vi en cykeltur till kvantum och handlade.. Skönt att lämna bilen hemma..


Nytt

Här om dagen kom min älskade mamma till oss och gav Jack lite kläder som hon Fyndat på rean.. Toppen, och kläder behövs hemma.. Tack världens bästa mamma <3


Begagnat

Stannade en snabbis vid söder och köpte ett par gummistövlar åt Jack som han kan ha på dagis.. 50:- som hittat :)


Tidig lördagsmiddag

Sitter i bilen på väg ut till axmarbrygga.. Vi ska bli bjudna på mat.. Gott gott.. :)


snabb shopping

haha.. igår, mellen våra besök så hann jag och Jack en jätte snabbis in på stan.. på 45 min han jag göra av med 500:- (på Jack så klart)
men har länge kikat på dressen och när jag hade 25% på Kappahl så, ja jag kunde inte hålla mig.. men det är stl 86, och han har 80 nu som är ytters lite för stort..
 

Fint besök

Igår lagom efter lunch så kom emma och julia på fördelsedagsfika.. dom hade med sig ett suuper fint paket.. jätte fina kläder, bestick och en leksaksbil.. tack bejb.. det blir toppen..!!
vi fikade, pratade (massor..!!), skrattade och hade en jätte mysig eftermiddag..
 
 
sen på kvällen kom hela familjen hurtig/johansson.. vi fikade (igen^^), jack fick oxå av dom fina kläder.. perfekt till dagis.. tack tack så jätte mycket..!!
 

Fiska

När alla hade åkte hem så besämmde vi oss för att åka ner till sikvik och fiska lite.. vilket var en perfekt kvälls sysselsättning.. lugnet, myggen (?) och min älskling vid min sida
 
 
dock ingen fisk, men vad gjorde det <3
 

Grattis världens bästa unge

I måndags så fyllde vår underbara Jack 1 år.. ett helt jävla år..!! vart har tiden tagit vägen?!
när klockan närmade sig 13,22 så slog hjärtat ett extra varmt slag.. <3 det var då du föddes för exakt ett år sen..!
51 cm lång och 3618 g.. så liten var du, och nu 78 cm lång och 11 kg tung.. det är en liten skillnad.. ^^
 
 
Tack alla som gjorde Jack´s dag,. bilder på allt han fick kommer senare.. =)
 
 
 

Helgen som var

I lärdags så kom min bror och grattade Jack, han kunde inte komma på måndage så han fyller.. Han fick jätte fina klossar.. Brio klossar med magneter =)
Tack så jätte mycket..!!!
 
 
sen även Cajsa, pappa och Anette på middag.. Super mysigt och lika trevligt som vanligt..! =) 
(mitt i allt så glömmer jag så klart att knäppa massa kort..suck..!! därav mycket text nu för att komma ikapp)
 
I söndags åkte vi till Furuvik med svärpäronen och besöket från England.. Tack för en toppen dag.. Lunchpicknick, fika, glass och jätte trevligt sällskap..!!
 
(shit va dåligt med bilder, det här var det ändå..)
 
 
 
 

Mycket har hänt

ja jag måste nästan be om ursäkt fö mitt kassa bloggande.. MEN tiden har inte funnits att sitta ner vid datorn.. :/
men nu så, lite update..!
 
Tisdagen (förra veckan) spenderade vi först till att åka till Årsunda för att gå på loppis.. vilken flopp..!! det var annonserat på blocket om en JÄTTE loppis.. men det var mest skit..!! suck..!! 
vi åkte sen direkt till Bourlongersskogen..Mamma, Johan, Cajsa, Anders, Krille och Robin var där.. Tårtpicknick och kubbspel.. Krille fyllde år.. sen beslöt Robban att vi skulle allihopa hem till oss och äta.. Vi grillade hamburgade och bacon.. tog fram en stor buffé av tillbehör..Hamburgare med cheddar, bacon, fetaost, marinerade vitlöksklyftor, sallad, gurka och tomat var GRYM..!!! 
vi spelade Alias och hade en toppen kväll/natt..!!!
 
 
i onsdags så fick jack 1 års sprutorna och direkt efter det så for vi till maxi och fyllde upp kyl, frys och skafferi.. toppen.. väl hemma så svidade vi om och åkte ner på stan, mötte upp familjen Hurtig/Johansson.. middag på kungshallen stod på agendan.. mums.. men nu så började Jack bli mer och mer kinkig.. När vi sen mötte upp systrarna Hammarström så fick han feber, värk och jätte grinig.. vi åkte hem och han fick alvedon, somnade och jag hade så ont i magen för just då ångrade jag nå så grymt mycket att vi ens åkte ner.. aja svårt att få det ogjort.. Hela torsdagen hade Jack feber.. så vi stannade hemma på förmiddagen, sen kom Emma och Julia och hämtade oss och vi åkte och fyndade lite kläder..
På torsdagskvällen ringde mig älskade syster mig och grät i telefonen.. Hon hade ont och ville in till akuten.. Så självklart åkte jag till hennes jobb och fiskade upp henne.. In på akuten och välkommnades av en lång väntan.. Efter ca 3-4 timmar kom vi till röntgen.. och innan dess hade två läkare kikat på både huvud och axel. Men när klockan närmade sig 12 på natten så kom vår bror och bytte av mig.. Jag var aptrött då Jack hade vaknat 4 på morgonen av febervärk.. Så ca en timme efter att jag åkt fick dom åka hem.. Det slutade med mitella (??), citadon och 1 veckas sjukskrivning (som igår blev förlängt till 4 veckor)
 
 
På fredagen så bjöd vi över svärpäronen och deras besök från England.. vi hade gjort hemmagjord sommarsnaps på sommarbär. Jordgubbar, blåbär, hallon och björnbär.. (lime och socker så klart ^^)
farligt god, eftersom den knappt smakade alkohol.. hehe.. mums..! så snaps, sill, potatis, gäddfil och gräslök till förrätt.. grillat till varmrätt med en super god sommar potatissallad.. Cheesecake och jordgubbar till efterrätt..
 

Tjuvkik

När Jack fyllde 1 år i måndags..! <3


Uppdatering?!

Ja jag vet.. Så fort jag slutat jobba idag så kommer det massor av uppdate..! =) Jack's 1 årsdag, shopping, furuvik, sol och härliga dagar ska jag bjuda på.. Håll ut..!


RSS 2.0