Marknad

Idag har jag och Jack vart på Ockelbomarknad.. Åkte dit med min fantastiska vän Caroline.. En snabb tripp då hon skulle börja jobba kl 14.. Men oj så trevligt, som alltid.. =)
Hittade lite saker, köpte remmar som Robban beställt, ett par fina badbyxor till prinsbus och en födelsedagspresen.. Jabbadabbado - memohängare.. Bra pris och så blir det kanon fint till hans rum sen när det ska göras om ^^
 
Tack bejb fär idag, men vi ses ju på lördag på jobbet =)
(hade med mig kameran, men hann inte (glömmde) knäppa nägra bilder.. suck!!)
 
Jack ligger nu ute i vagnen och ska försöka sova, och jag ska ta tag och plantera om blommorna jag köpte igår när jag var till Strömsbro handelsträdgård.. Nya blommor i krukorna på framsidan, då dom har stått sen innan påsken..
 
Han även klickan hem en ny bilbansstol från Jollyroom.se.. Dom hade ett kanon erbjudande på en.. 50%, och när det snart är dax att byta.. Så Jack önskar sig lite bidrag till den ^^ när han fyller år..
 

Du och jag

 
Älskade prins bus.. <3

Sommar dag

Vaknade idag av ett mess från Jenny.. Promenad och lekparksmys stod på schemat.. =) Hämtade Jack, han åt välling.. Duschade, och lekte massor medans jag gjorde mig klar.. Mötte Jenny och barnen hemma hos henne. Tvärs över gatan med andra ord =)
Gick till Ica och köpte fika.. och sen till lekparken.. Mysigt..!! ^^
 
Äppelfika till barnen och musigare till oss ^^
 
Efter en stund gick vi hem för Jack var trött.. Den tiden på dygnet då han brukar sova förmiddag.. Nu sover han och jag äter lite lunch.. Gårdagens pannbiff.. mums..

Äntligen hemma

från jobbet.. Har gått bra, men har vart lite körigt.. Ena stunden lugnt och sen den andra är det full fart så man knappt hänger med.. Kom nyss hem.. ska fika lite kvällsfika med karln min.. och sen tar nog vi och knyter oss.. Har vart en lång dag. även fast jag fick jordens sovmorgon.. 
Fick sms av Caroline när jag jobbade.. På fredag åker vi till Ockelbomarknad.. Jag som trodde att jag inte kulle få ta mig dit.. Robban jobbar långförmiddag så han kan inte.. Men att åka Carro, Jack och jag är ju ännu bättre.. :P
 

Kan själv

Idag har Jack fått äta mat på egenhand.. Kan själv med andra ord.. Mycket hamnade i munnen men oxå mycket på sidan om..
 
 
Idag lagade jag pannbiff med paprika i.. Super gott blev det.. Kul att prova nytt och höfta lite.. Potatis och sås till så klart.. 
 

Blomlådor

har glömt att visa de nya blomlådorna vi köpte i söndags.. en till framsidan och en till hus gaveln.. Det kommer bli så bra sen när vi målar ljusgrått.. runt fönster, dörren och vissa delar på altanen.. kommer bli så snyggt..!!
 
Nere i rabatten ser ni dom röda? När jag köpte dom var dom såå mycket mindre, dom växer så det knakar..Tänk nästa sommar.. =)
Det ser lite glest ut, men om nån/några veckor kommer det bli kanon..
 
Till hösten när dom rear ut utemöbler så blir det en ny cafégrupp här på framsidan.. Dom vi har nu hade robban i sin första lägenhet, för 10 år sen.. :P men dom funkar utmärkt en sommar till 

Mitt i veckan

Shit redan onsdag.. veckorna bara rusar iväg, och mycket fortare går dom när jag jobbar.. Ja jobba, det ska kvällen sysselsätta mig med.. Slutar kl 21.. =) Jack gjorde mig en jätte tjänst imorse.. Han slog upp sina blå HALV TIO..!! tack lill hjärtat mitt.. Vilket behövdes, eftersom jag knappt sov nått natten innan.. Har plockat iordning allt jag köpte på ikea igår.. och det skom ska diskas är i diskmaskinen, som är igång.. Sängkläderna är i tvättmaskinen.. 
Så nya sängkläder i sängen till helgen.. toppen..
När Robban kommer hem från jobbet och efter att vi har ätit mat så ska han åka och laga mammas bil.. Den har gått sönder, eller avgassystemet har ramlat ner.. :P
 
Ha en fantastisk dag, det verkar vara bättre väder idag iaf =)
 
 

Rean på Ikea

Idag var det ju aptråkigt väder så vid 11 mssade jag svärmor och frågade om hon ville ta bussen med mig och Jack till Ikea och kika på rean.. Och det hängde hon med på.. =) Trevligt.. När vi kom fram så åt vi på en gång, hungrig, och mat innan shopping måste man ju ha.. Sen började vi kika.. Köpte en massa fint och mycket nödvändigt.. Robban kom sen och mötte upp oss inne på Ikea, han slutade jobbet.. Och åker den vägen när han ska hem..
Vi fikade också, kaffet satt extra fint..
 
 
Fyllde på med blockljus, ljuslyktor och ljusfat
 
6 filtar till stolarna på altan och nya sängkläder
 
Vispskålar, kastruller, kaffeburkar. Matset,  "haklapp" med ärmar och små skålar till Jack,
 
Tack svärmor för idag..
 

Nytt till altanen

 
Fyndade den här fina på Ica maxis rea.. endast 99:-
blir fint ut till altanen och brevid soffgruppen

God morgon

vaknade av att regnet öste ner.. vilken tråkig dag.. blir nog till att vara inne och inte gå till lekparken som jag hade tänkt igår.. Jack sitter på golvet och leker med sin favorit traktor =)
Har haft en jobbig natt.. har vaknat flera gånger, känslan om att det är nått fel, men har inte kunnat sätta finger på vad.. troligen är det inget, men jobbigt när det blir så..
Så när Robban åkte till jobbet tidigt imorse (4,45) så var jag vaken.. Somnade igen vid 7.. och jack vaknade 9.. så lagom trött.. :P
 
Ikväll ska jag jobba, skönt.. Så Robban och Jack ska ha pappa son kväll.. =) Mysigt..
Nä om en annan ska ta och slänga sig i duschen, och göra sig redo för dagen..
 
Hehe en bild på alla jordgubbar vi köpte igår.. Robban hann att ta två liter.. Mumsigt =)
Har fryst in 9 liter och resten är i kylen och ska mumsas på.. ^^

Handlingen

Vi var ju till maxi och handlade, och blir lika förvånad varje gång.. När listan inte är så lång innan vi åker, så är den betydligt längre när vi är klar.. Man kommer på saker, som skulle vara bra att ha.. hehe.. vi köpte 15 liter jordgubbar (!!!), dom hade bra pris. 15:- / litern
så har nyss rensat färdigt dom och fryst in allt utom 2 liter, det ska mumsas på ikväll och imorgon till frukost.. Gott..!!
 
Och en sak till jag blir så förbaskat förvånad över varja gång, är när all mat ska upp.. Shit det tog över en timma idag.. Det ska fyllas på i vällingburken, pasta burkar, syltburkar osv..
 
Mamma var förbi en snabbis efter jobbet.. Vi tog en koppkaffe, smörgås och lite melon..
 

Gevalia

Brukar titt som tätt köpa Gevalias "nya" kaffe.. Just nu har jag ALLA sorter utom en tror jag.. Mm det är så gott att ibland njuta av en kopp annat kaffe än det vanliga Colombia jag alltid har..
 
 
 

Vilken förmiddag

Jag och Jack gick upp strax innan 10 (!!!), Jag åt frukost och så mös vi lite innan det var dax för Jack att sova förmiddag efter gröten vid 11.. (Vi vaknade betydligt tidigare än 10, men vi gick ner till 10 ^^)
När han hade somnat så satte jag fart här hemma.. Har tvättat och städat hela huset.. Spelade lite "sommar" musik medans jag höll på.. Trotsade vädret genaom att spela Ledin, Vreesvjik, Gärdestad, Broberg, Grymlings och massa fler gobitar.. Hann nästan precis lagom färdigt till han vaknade, bara att torka golven uppe.. så skönt.. 
 
Han fick lunch medans vi väntade på att golven skulle torka. Men var en aning fundersam över vad jag lagat.. Men efter många funderingar så slujade han hela portionen.. Dock åt han inget konstigt, makaroner, broccoli, majs, bacon, lök och lite grädde.. Super gott och enkelt.. Passar både vuxna magar så som småbarnsmagar..=)
 
 
Snart kommer Robba hem, så då ska vi packa in oss i bilen och åka till Maxi och storhandla.. Vilket behövs för det ända som är i kylen (känns det som) är grönsaker, mjölk och smör.. hehe
 

Kvällsfika

Efter att Jack ätit middag så blev både jag och Robban grymt sugna på fruktsallad.. Så vi tod en prommis till affären och köpte, jordgubbar, päron, banan, 2 sorters melon och hallon.. Grädde så klart :P
Så karln i huset ställde sig och fixade allt vad fruktsallad innebär.. =) Medans jag och Jack duschade..
 
Mycket sallad blev det, men oj så gott
 
 
 
 

Midsommardagen

Igår så jobbade jag 7-16.. jag var jätte trött då vi inte kom hem förns 12 på natten, och klockan ringde 6.. men de gick super bra ändå.. Jack hade Robban fått väcka klockan 12.. trött kille ^^
När jag kom hem så gjorde vi oss iordning och åkte ner till svärisarna och grillade =) Super gott, men åt dock liiite för mycket så mådde inte så jätte bra när vi kom hem.. :P
Jag och Maggan tog två glas rött.. mm gott =) pappan fick dricka på midsommar så unnade mig lite vin igår..
Tack för en helmysig kväll..
 
När vi kom hem så la vi Jack och kröp sen ner i soffan och hade lite kvalité tid.. Soffmys och film..
 
Vi tog en rejäl sovmorgon idag, vi sitter fortfarande i morgonrock.. hehe, men så fort jag är klar här så ska vi göra oss klara, väcka Jack så han får äta lunch och sen åker vi och handlar lite. Nya blomlådor och blommor ^^
 
Ha en fin dag..
 
puss och kram

Midsommar

Vi firade midsommar ute i Uttervikarna.. Och midsommar picknicken och dansen firade vi i Gåsholma.. Jätte mysigt och lagom mycket av allt.. Tack alla för en fantastisk dag..
 
 
 

Fixar och donar

Är duschad och insmord med Doves nya body lotion..
 
 
(jag ska inte ha linnet på mig idag, lite väl tunnt?! kanske?! hehe)

Midsommar

För ovanlighetensskull på midsommar så är det varmt och strålande SOL..!!! Lovely..!
Jag och Jack gick ut och satte oss på framsidan och mös i värmen.. Jag drack det välbehövliga kaffet och Jack åt en smörgås.. Toppen..! 
 
Idag bär det av ut mot Uttervikarna, som ligger i Axmar.. Vi ska fira gammal traditionell midsommarfirande i Gåsholma, sen åker vi till stugan och äter middag..
Jag har fixat allt som kan fixas, maten ska bara packas i kylväskan.. sen så åker vi strax innan ett.. Jag ska snart väcka Robban så han hinner göra sig klar.. Jack sover, men är duchad och kläder är framtagna =)
 
ha en fantastisk midsommar.. Men ta det lugnt med alkoholen om ni har barn ^^ Hos oss blr det nog bara en nubbe till sillen, sen kör vi alkoholfritt.. Lika gott =)

mammas lilla hjärta


massa musik =)

Har nästan högsta volym hemma.. Jack dansar och jag håller på med förberedelsen inför midsommar.. Ska koka pasta, steka kyckling och baka.. Blir kycklingsallad med pasta till picknicken.. =)
 

Paket

när vi kom hem så stod det ett paket från Libero lutad mot ytterdörren..
Jack fyller 1 snart och han (vi) fick lite smått därifrån.. Kul..!!
 

Härlig dag på stan

Jag och prinsen åkte in till stan lagom till klockan 12.. Gu så härligt skönt det var, lagom varmt för en shopping tur..Hittade lite, men vet inte vilket av det jag ska ha imorgon på midsommarafton.. Det visar sig :) Håller på mad maten nu.. tidig middag då jag inte ätit sen frukost.. Jack har både fått lunch och mellis på stan men jag har inte känt mig hungrig förns vi kom hem..
 
Oversize tröja och två linnen från H&M
Linne från H&M och halsband från Kappahl
 
 
Jack fick en skjorta som han ska ha imorgon, till beiga linnebyxor, tror jag.. =)
 
Det blev mycket blått idag, är ju lite av min favoritfärg.. och så passar jack så bra i blått =)

Soliga morgon

Prinsen tog en rejäl sovmorgon idag, vilket behövdes då mamman var aptrött igår.. =) 9,50 slog han upp sina blå.. Så grötfrukost och lite mys så har vi satt fart på dagen.. Idag ska det handlas och förberedas inför picknicken imorgon.. MEN vet inte alls vad vi ska ha i korgen.. Jag ska in till stan en sväng, tror jag.. Jag skulle egentligen ha lunchat med en gammal vän idag. Men hon har fått förhinder, så vi skjuter upp det till nästa vecka istället..
Vi har känt varandra sen dagis, och följt varandra i samma klass ända fram till gymnasiet.. =) Lirat fotboll, då vi började med killar och ända upp till damlaget.. Sen har man mötts tittsomtätt, då och då..

Ha en fin dag..

Framsidan by night

knäppte en bild igår kväll på framsidan.. Det är ju inte riktigt klart än.. Men visst är det fint?!
 

Fyndat

Igår så svarade jag på en annons på facebook.. Lite kläder till Jack.. har i vanliga fall JÄTTE svårt att köpa begangnat, när det gäller kläder och saker till Jack, jag vill ha nytt och frächt, helst..
Men jag kunde inte motstå när det var cheep monday kläder.. Perfekt att ha på dagis..! knappt använda och jag prutade (^^) ner det till 150:-, för allt..!!!
 
 
Ett par jeans, en huvtröja och en långärmad t-shirt

Loka

Köpte idag nya Lokan.. och shit va gid den var..! en klar sommar favorit..
 

Chill

Efter turen till lekparken så gick vi hem och mös ute på altanen.. I skuggan, för gisses va varmt och härligt det har vart idag =)
 
 
Han somnade sen i vagnen.. skönt.. när både pappan och prinsen hade vaknat så packade vi ihop oss för att åka och hälsa på bästa vän.. Jag frågade robban om han kunde ställa fram dampirran vi ska sälja idag så att allt är okej med den.. Typiskt nog var det punka, så istället för att hela familjen åkte så cyklade jag och Jack ner till Emma.. Robban kom lagom till när vi skulle åka därifrån.. Men men, cykeln blev fixad iaf =)
Drack kaffe och åt muffins på deras altan.. Medans Julia badade.. Jack såg bra sugen ut, men hade inte med mig nått ombyte, och så skulle vi ju till tandläkaren direkt ifrån Emma..
Tack bejb för en snabb visit och gott kaffe ^^
 
Vi cyklade sen till tandläkaren och där såg allt jätte bra ut.. Och prinsen var super duktig, som tog bilder på tanden och kikade.. 
 
Nu kom älsklingen ut med lasange och massa sallad.. Så dax att äta lite.. 

GungaGunga

Är det nått Jack tycker om så är det att gå till lekparken och gunga.. Idag provade vi en ny lekpark.. =) Det är rätt bra men bomhus, för här finns många lekparker..
 

God morgon

Fy bubblan va tidigt Jack vaknade idag.. 5,45 :O
Ihopp om att han skulle somna om så fick han ligga i vår säng.. Robban kom hem strax efter 6 från jobbet och han gjorde välling.. Men Jack ville inte somna om.. Så det var bara för mamman att stiga upp.. Har redan ätit frukost och lilleman sitter på golvet och röjer.. :P

Idag blir det SOL SOL SOL.. Få lite färg på mamman och Jack kanske ska få bada.. =) Klockan 16,30 ska Jack och jag till tandläkaren.. Han slog i munnen rejält innan tänderna hade kommit fram.. Och när framtänderna uppe kom så var ena blå-lila.. Förvisso har han haft så länge men tandläkaren kallade oss, för att ta bilder och kolla så att inte nått är skadat.. Och så är det bra jämte försäkringsbolaget att ha det på papper..
Efteråt tar vi en promenad och köper nya kläder åt Jack.. Svarade på en annons igår, en som säljer näst in till oanvända Cheep Monday kläder.. Min prins blir garanterat snyggast på dagis.. <3
Och så kommer det en ikväll och köper dampirran av oss..La ut den igår och hade svar efter 5 minuter.. En som ska komma och köpa vattenskidorna och gummiringen.. Hoppas att båten blir såld oxå.. =) Är så kul att sälja av.. Hatar att ha skit liggandes, och som inte används.. Nån annan blir ju betydligt gladare =)
Sålde en gammal spegel här om dagen, men insåg efteråt att jag kunde ta betydligt mer för den än 50:-
Fast å andra sidan så blev vi av med den.. Men en 200-300 hade vart billigt, så andra på tradera och blocket tar över 600:- för dom..
Lätt att vara efterklok..

Gräsänka

Blev änka ännu en natt.. Robban har pipit iväg till jobbet.. 15 shift kvar till semestern konstaterade hjärtat mitt innan han åkte.. =) Vi har börjat spåna, på vad vi ska tänkas göra.. Vi vill åka bort över en helg till Stockholm.. Bo på hotell, gå på Skansen och Grönan =)
Får se vad våra vänner tycker om det =)
Furuvik blir det såklart, men nå mer än det blir det nog inte.. Blev förfrågad innan om att åka till Kålmården, men Jack har ingen nytta av det när han är så liten.. Eller ahh liten och liten.. Prinsen fyller ju 1 år, 30 juli..

Vi får främmande från England över Jack´s 1-årsdag.. Det är Robban´s pappa´s kusin som kommer.. Fast dom är hos svärpäronen.. Så nått måste vi ju hitta på med dom.. Dom ska vara här i 2 veckor så en eller två gånger hinner man nog träffa dom.. =)

Skulle oxå nån dag vilja åka till Uppsala och strosa i sommar.. De få gånger man åker dit så fastnar man i Gränby, sällan att man tar sig in mot stan..

Ska fortsätta kika på den värdelösa Sverige matchen.. Inte alls roligt att kika när allt redan är klart för Sverige..

Ha en toppen kväll.. <3

Kaffe

Jag och Jack svängde förbi svärpäronen när vi ändå var ute och åkte.. Kikade först om pappa min var hemma, men ingen där.. Så tog svängen runt kvarteret istället.. =)
Kaffe och bulle bjöds det på.. Kaffet satt extra gott då jag inte hann dricka i morse..




Dagens

Det som göms i snö kommer upp i tö.. Hittade i min garderob den här gamla tunikan/klänningen.. Och då menar jag gammal.. Det har nog ca 5-6 år på nacken.. men ser knappt använd ut..


Sömntuta

Idag vaknade Jack 9.20.. Vilken sovmorgon.. =) Morgon/förmiddagsmys i soffan med välling och barnkanalen.. Vi ska snart packa in oss i bilen och åka till affären samt posta ett paket.. Har sålt massor av amerikanska nummerplåtar som Robban hade i garaget innan.. 15 st ska till Nygård, vart nu de ligger..

Hoppas vädret håller i sig idag, så kan ja kanske flirta till mig en cykeltur med bästa vän och barn.. Kaffe och lek.. =)



 

Snart fyller Jack 1 år

Har börjat spåna lite vad Jack kan tänkas önska sig när han fyller år..
Här kommer lite tips..


Lekmer.se


Lovely MAMA


Sofias Hus


Grundmålat

Grundmålade räcket på framsidan idag.. Nu är det bara målningen kvar.. Men har inte bestämt mig än.. Om stolpar och överliggande räcke ska vara vitt, och kryssen ljus grått.. Eller tvärt om?!



Lekparkshäng





Sommar måndag

Vilken härlig dag.. Vi har nästan vart ute precis hela dagen fram tills nu.. 
Har inte märkt nå konstigheter på Jack sen han ramlade ur vår säng.. Skönt.. han har ätit bra, busat massor, vart som vanligt helt enkelt.. Men man blev lite rädd, eftersom det var första gången han ramlade..
Efter lunch idag så gick vi bort till lekparken.. Gungade och hade det mysigt i solen.. =) Jack ÄLSKAR att gunga.. Måste införskaffa oss en gunga, som han kan ha ute på altanen..
Jack ligger nu uppe och sover en sväng så vi passade på ett fika lite ute.. Jag och mannen i mitt liv <3.. Kaffe är som godast när den får drickas ute, så självklart satt vi ute.. =)
Satt och läste reklamen som kom idag, och fnissade till riktigt.. Dom annonserar redan inför julen.. haha, lung nu, sommaren har nyss börjat..!!

Diskmaskinen är igång, och jag ska ta en sväng om med dammsugaren nu när solen gick i moln.. och börja tänka på middagen.. hum.. blir så sena middagar när Robban ska ut och jobba natt.. och sena lunchar för den delan också.. Idag åt vi lunch runt halv 2..



Plötsligt händer det..!

Har alltid sagt att Jack är lugn och stillsam. Men senaste veckorna har kan börjat röra på sig mer och mer.. När vi tar upp honom på morgonen så ligger han oftast med fötterna på kudden.. Men imorse så var han fortfarande trött efter vällingen så jag bäddade honom i vår säng.. Gick ner till Robban som redan hade gått upp.. Hinner sitta ner i 10 minuter, sen hör vi ett jäkla brak.. Då har han kravlat sig ur vår säng och ligger på mage, nere på golvet.. Tårarna sprutar ur min lilla prins.. Men blir snabbt tröstad.. Han blev nog mest rädd eftersom det gick så fort att trösta honom.. Men nu kan man inte lämna honom i sängen förns han kan kliva i och ur själv.. Min kille har blitt stor..!!

Host host

Jack ligger uppe i vår säng tillsammans med Robban. Robban sitter upp och Jack ligger på han för att försöka sova.. Han har sån torrhosta.. Typiskt att det alltid ska komma när han ska sova om nätterna, aldrig om dagarna.. Känns lite skönt att Robban tar det ikväll, hoppas att det inte bli hela natten.. :/ För imorgon börjar han natt skiften och då lär jag ju ta Jack själv..
Huahua..
Hoppas på en bra natt, när han väl somnar..

myskväll

när jag kom hem från jobbet så var svärpäronen här.. dom lekte med jack och jag fixade iordning varma mackor, kaffe och ställde fram kladdkakan från igår..




Trött kille.. :P
Både jag och Robban är rätt trötta så det blir sängen snart.. Sitter och kikar på danmark-tyskland, men EM känns lite halv tråkigt när Sverige åkte ut.. :/
Ha en toppen fin kväll

prosit


härliga söndag

blev inte mycket till bloggande igår.. och blir trist att skriva om gårdagen när jag inte knäppte några kort från festen.. glömde helt bort det.. :/
men på dagen så tog jag och jack en promenad i regnet, köpa lite mjölk och nytt nässpray åt lilleman.. Han har blitt förkyld.. rinnsnuva och hosta.. så kläder på och regnöverdraget på vagnen.. 


när vi kom hem så slappade jag till det i soffan medans Jack lekte.. Fick Mama tidningen i veckan och Allt i hemmet i fredags, så fin lördagsläsning -=)



När Robban kom hem så packade i iordning mat och barn och gick över till grannen längst ner på längan.. GRILLFEST.. och jäklar vilken fest.. Längesen jag hade så kul.. Jack var jätte duktig.. Pratglad som vanligt och gick från knä till knä hos alla grannar..
Jack fick följa med hem till kl 20,30 för att få välling och sen sova för natten.. jag gick tillbaka när han väl hade somnat.. Och Robban gick hem strax efter 21.. Han skulle upp och jobba extra idag, så han tog det lungt igår.. Jag kom hem efter 1,30 i natt.. :P
Dansat styrdans, haft trubadur, pratat massor och druckit gott vin..



Underbar kväll..!

Jack tog sovmorogn idag, tur för mig ^^
Klockan 12 gick vi ner och åt gröt.. :O
Fast välling fick han vid 8, men vi båda somnade om..
Idag händer inte så mycket, jag bjöd över svärpäronen på lite kvällsfika ikväll.. Efter att jag slutat jobba kl 20.. Äta lite varma mackor och mysa lite..
ha en jätte fin dag



mobilblogg

är det bra mig som det inte funkar att mobilblogga för??! kommer inte in på appen.. konstigt..

aja..
igår kväll innan matchen så spelade vi kubb, grabbarna drack några öl och jag smuttade länge på en smirrnoff..
Så taggad var jag.. haha.. Prinsen satt i vagnen och tittade på, han lär ha funderat på vilket konstigt spel.. pinnar flyger och vuxna blir antingen glada eller lite arga över att slå på andra träklossar.. haha..



Vi kom in lagom till matchen och jack fick på sig sin sverige pyjamas.. ^^ han var helt underbar, orkade NÄSTAN titta på hela matchen, och då brukar han lägga sig ungefär kl 21.. nu var klockan efter 22.. 



Jag var vaken en stund efter matchen sen kastade jag in handduken.. var jätte trött..
vaknade innan 6 imorse och insåg att sängen var tom brevid mig.. Jaha, så hade han somnat i soffan igen..!
Gick ner och frågade om han kunde komma upp.. Så där är det jämt när jag går och läger mig före honom.. Han somnar alltid på soffan, kul? Not..!!

Idag ska vi ha grillfest med grannarna, men vädret ser inte så vackert ut.. så det blir som att sitta inne?!
Ska ta och väcka karln som sover fortfarande.. Ha en bra dag, trots regnet.. :P


bus

massa bus igår innan läggdax <3


Student

Min älskade syster har idag tagit STUDENTEN.. därav inget bloggande förän nu.. Har vart en fantastisk dag.. Härligt att träffa släkt och vänner <3
Vi hade studentmiddagen/fikat hemma hos oss.. så det har vart fullt med ballonger, björkris och girlanger på altanen.. både inglasade och den andra..















En helt underbar dag.. =)

Killarna är nu ute och sätter upp kubbspelet och vill att jag ska komma ut.. Så lika bra.. Lär ju vinna eftersom dom dricker öl samtidigt.. ;P




Blond spray

Har vart och köpt blond spray idag.. Nån som har provat??!
Får se om det ger ett lite ljusare resultat.. Sommar, solblekt.. Frächt..! =)
Mamma har precis vart här en stund, och kommer tillbaka efter kl 19.. Mycket nu inför morgon dagen.. Jack ligger uppe och vilar en stund och jag ska passa på att städa båda badrummen, och förbereda maten.. Vi ska grilla ikväll =) Mumma..!!
Älsklingen är och försöker få igång vår AC.. som oturligt nog brakade lagom till sommaren.. Typiskt.. men han kontaktade nån som fyller på, prov trycker och felsöker, och han ska vara rätt billig.. 900:- för allt..

Trött

Prinsen gjorde morgon halv 8.. Jag som hade hoppats på sovmorgon, eller iaf till 9.. En annan hade svårt att somna igår som vanligt när Robban jobbar natt.. Tur att det bara blev en natt den här veckan.. Idag ska vi förbereda inför syrrans student i morgon.. Städa av inne, spola av altan och framsidan.. Ställa iordning bord mm.. Ja nog allt har vi att göra :P
Skulle behöva klippa gräsmattan med, så hoppas på sol idag så det torkar upp från gårdagens regn..


Vilken dag

Vilken härlig dag vi har haft det idag.. Hela lilla familjen gick till Jack´s blivande förskola, a.k.a dagis, idag.. Super trevligt och mysigt.. Fast visste redan hur det var där, mamma jobbade där förr..
Väl hemma så har vi, eller Robban satt upp lilla hyllan.. Det blev apbra..!
Jag började, men det blev lite snett..  :P
Mina killar åkte iväg en sväng så jag kunde pyssla lite hemma.. Bäddat rent i båda sängarna, rensat kläder och tvättat.. Skönt att hålla på när man är solo hemma =)
Mamma kom förbi en säng för att lämna lite mat inför fredagens student.. Min lilla syster, som inte är så liten längre, tar studenten.. Och festen/middagen ska hållas hemma hos oss.. Hoppas på bra väder, men vi bokade lokalen ifall att det ska bli häll regn.. Hoppas inte..!!
Nu ska jag fortsätta kika på filmen, och sen knyta mig.. Robban jobbar natt, men bara en natt.. så det är super skönt =)
H en fortsatt fin kväll..
puss och kram

Lill prins bus

gick lös på pappas älskade Biltema katalog.. haha

Rensat

Idag har jag gått igenom Jack´s garderob.. Jösses va mycket kläder han har nu till sommaren.. Har lagt undan lite att spara, och lagt ut massor att sälja.. =)
Tagit fram alla 80 kläder.. så nu ligger 74/80 framme.. Vår lilla kille har blitt så stor =)
Hittade pyjamaser i stl 62, lite väl litet kanske.. haha..
När ändå lådan med hans små kläder kom fram så kunde jag inte hålla mig, utan var tvungen att kika lite på 50-56 kläder.. så pluttigt =) man blev väldigt nostalgisk och lite ledsen när man märker hur fort tiden har gått

Så här fint blev det

Så här fint blev det..


Finaste Julia

Jag satt med älskade Julia i baksätet på Emmas bil.. Massa roligt prat och många funderingar som kommer ut ur en 3 årings mun.. <3 trots att vara VÄLDIGT pratglad så älskar jag henne ^^


Slingor

En aning ljusare.. Håret ser skitigt ut, men var fortfarande lite fuktigt..

Funderar på att köpa blondspray, nån som provat??


Owes

Nytt från owes.. Det ska sen imorgon upp på hyllan jag målat :)


En dag med bästa

Har vart hela dagen med min bästa vän och hennes Julia.. Fikat, kaffe och glass.. Busat med barnen, vart i lekparken och åkt på spontan tripp till owes och Ikea :)

Köpte en plast växt att ha i hallen och en ljus lyckta i plåt.. Ser ut som ett hus :)
På Ikea köpte ja nya kökshanddukar, konsoller och ett hyllplan.. Ska sätta upp i hallen ovanför pottskåpet.. Robban var inte så förtjust i idéen med en hylla där, men jag tror att det kommer bli jätte fint :) är så tomt på väggarna.. Och när vi är lite oense gällande tavlor så tyckte jag att en hylla skulle vara fint :)

Innan jag var med Emma så kom Anki på spontanbesök.. Kaffe och massa prat ^^ tack tack för sällskapet :)

Imorse färgade jag även håret.. Gjorde lite blonda slingor för att ljusa upp mitt barr.. Få se imorgon om jag måste göra lite till?!

Blev dåligt med bilder idag.. :( när jag förengångsskull hade med mig kameran.. Men men.. Haft en fantastisk dag iaf..


Gunga

Igår kväll tog jag och Jack en liten promenad till lekparken för att gunga.. Han tycker det är så roligt =)

Mormor kom på besök

Min mamma kom här på kvällskvisten och hälsade på.. Hon och Anders kom hem igår från Turkiet.. Inte alls avundsjuk.. ;P haha...
Välkommen hem mamma..!!
Hon hade med sig presenter hem.. Jack fick jätte snygga skor, jeans och t-shirt.. Han kommer bli snyggast på dagis..!!! Mamma vet vad jag gillar.. =)
Jag fick oxå en present.. Snygga träningsbyxor och ett par trosor.. Robban fick han oxå.. en skjorta och ett par kallingar.. Tyvärr var skjortan förliten.. :/

Lite nytt

Lite av det som jag handlade idag, och som Jack fick av farmor sin..

Nytt till trädgården

Framsidan fick en ny kruka till bordet och en blomma, och så en korgkruka med nya blommor..
På altanen planterade jag i våra nya stora krukor..
Även ena landet fick nya blommor.. Det ser inte mycket ut för världen nu, men vänta några veckor så.. :)
Jack älskar att vara ute och titta på när man håller på..

En dag med svärmor..

strax efter 10 åkte jag och hämtade svärmor, och vi åkte ut mot valbo.. jag skulle in en snabbis på IKEA, och sen till Jysk..
Blev lite smått och gott.. En snygg lila dörrstopp tillexempel =) till vår ytterdörr.. Nya kuddar till rotting soffan ute på altanen..
När vi var färdig med Valbo så åkte vi in till stan, hade några måsten.. Strumpbyxor, smideskrokar till hallen (som ska vara i Jack´s höjd till hans jackor och väskor^^), hårfärg och lite kläder till prinsen..
Vi han med en riktigt god lunch.. Köpte ceasarsallad på nian, och VERKLIGEN att rekomendera.. SUPER god..!!!!!!
Svärmor köpte skor åt Jack och åt sig själv. tack tack..!!
Lite extra kläder som ska vara hemma hos dom..
Hann med en fika på Konditori Lido på söder, mysigt.. och grymt gott kaffe..
När stan var färdig efter många timmar så for vi ÄNTLIGEN till Plantagen.. vilket jag hade längtat efter hela dagen.. Köpte massor.. 800:- är lätt att uppnå.. hade ett presentkort på 400:- så Robban fick betala resterande.. ;P
Tack för en härlig dag..!!

Picknick

Nu kan vi ha picknick i massor.. Köpte en kylväska i form av en korg igår.. Praktiskt..!!
Lite dålig bild, och så är den lite skrynklig.. Svårt att få den snygg när det inte är nått i den.. Jätte rymlig..!

Tack älskling

Möttes av det här meddelandet idag när jag och Jack kom ner..
En maskin tvätt är igång och jag ska snart göra mig klar för dagen.. Vi ska hämta svärmor om lite mindre än en timma..
Ringde förresten till Dialect, jag fick FEL mobil levererad.. men pratade med en jätte trevlig tjej.. och hon fixade till allt.. Dom skickar en fakturasedel och jag skickar mobilen jag fick, och dom skickar sen i sin tur den mobilen jag skulle ha haft från början.. Krångel krångel.. men i slutändan blir det bra en då =)
Ha en kanon fin dag..!!

fixat lite här hemma

När jag och Jack kom hem från cykelturen så höll pappan i huset på ute.. Körde med grästrimmern, så nu är det fint där vi inte kommit åt med gräsklipparen.. =) Vi åkte sen hela familjen och skulle kika på nya balkonglådor till framsidan.. Men fyndade en kylväsk-korg.. En kylväska som ser ute som en korg.. =) Två STORA krukor som vi ska ha på altanen på baksidan.. Men vi hittade inte några blomlådor.. Ska hålla utkik imorgon då jag och svärmor ska ut på en tur..
Plantagen, Ikea och Jysk är några måsten.. =)
Vi köpte med oss Thaimat på vägen hem.. Vi orkade inte laga mat idag.. Gott var det iaf.. Medans Jack har sovit så har vi hunnit med att fixa på altan, i bilen och lite inne.. Men ska snart upp och väcka honom.. Så vi kan ta en promenad innan han senare ska lägga sig..
Ha en fin kväll =)
Puss och kram

Jack


Bus

Är nu hemma hos svärföräldrarna och ska hämta hem Jack.. Han har sovit här då vi var ut igår.. Lill bus blev så glad när vi kom.. Han pekade på Robban och sa i ren förtjusning, pappa..! Kärlek <3

Om vädret håller sig så tar jag och Jack en tur på cykeln hem.. Satte på jack's cykelsits idag.. :)


Tack och go natt

Nu säger vi god natt efter en kväll i dimman :) go natt


Blev lite fel

I inlägget innan.. Knas..!


Jobbar

Dåligt på blogg fronten.. Har haft fullt upp.. Jobbat idag 7-16.. Gick sådär då jag var aptrött..!! Men med Goa arbetskamrater så gick det lite bra ändå :)
När jag kom hem så stog kärleken och grillade, hem till dukat bord hur najs är inte det?? :)
Två rätters bjöd han på..
Vi kikade på film och mös.. Somnade och vaknade båda två vid 19.. Duschade och gjorde oss "vackra".. Ner på Brynäs och mötte upp Jonas.. Hojjade vidare till fullriggaren på alderholmen.. Öl och vin till solnedgången.. :)

Just nu sitter vi på brända bocken och äter lite.. Dricker gott och har det super trevligt..! Bror min kom för en stund sen och gjorde oss sällskap.. Vi ska snart vidare till nästa ställe..

Prinsen är hemma hos sin farmor och farfar.. Och har det super bra :)


Vilken dag

Ligger nu i sängen och ska försöka sova.. Summerar dagen, den har vart jätte bra.. :) jobbade idag, men en kort tur 7-11.. Hur skönt var inte det?! När jag kom hem så stog Robban och dammsög soffan och bakom den.. Jag började med lunchen medans han fortsatte städa.. Jack satt snällt bredvid honom :)

Efter maten satte vi fart, lilleman sov och vi fick fart i både ben och armar.. STOR städade hela huset.. Effektivtid blev ca 3 timmar tillsammans.. Torkat, dammat, gnuggat, putsat.. Ja allt va städ handlar om har vi gjort idag.. Utom putsat fönstren..

När vi äntligen var färdig och prinsen hade ätit mellis, så gjorde vi oss i ordning och for ner till stan.. Lagom till klockan passerat 17.. Köpte student present till lilla syster min.. Mötte upp Jonas, åt på tennstopet.. Super gott..! Jack var lika charmig som vanligt :)

Vi tog oldsen ner till stan för att senare cruisa och tuta på alla studentflak :)
Jack var vaken nästan hela tiden, och nu hör ja han ligga inne i sitt rum, pratandes..! Han borde vara skiit trött..!

Under kvällens gång så har jag fått en sån fruktansvärd huvudvärk och känner mig öm i halsen när jag sväljer!? Bara jag inte blir sjuk.. :( så tog mig två Alvedon och lite kanjang.. Hoppas det hjälper..

Nu är det go natt så jag orkar upp imorgon, jobb väntas 7-16.. :)


Snart middag

Håller på och lagar middag.. Provar nått nytt, dvs höftar lite med det vi har hemma.. Gryta på fläskkarre, med broccoli, morötter, purjolök och gullök.. Gott blir det iaf :) ris till.. Både mat till mig och Jack så de är inte så värst kryddstarkt..

Håller oxå på med att sy en gardinkappa till svärmor.. Tyget från helvetet.. Haha, svårt att sy i, svårt att få det rakt, tål inte värme så jag kan inte pressa snygga kanter.. Suck!!!!

Snart har oxå grundfärgen torkat så när Jack sover efter maten så ska jag måla första lagret.. :) ojj ojj det är mycket idag.. Hinner jag så ska jag fålla upp ett par linnebyxor till Robban och laga två av hans jeans..

Men nu ska det bli gott med mat iaf :)


Bra dag :)

En effektiv förmiddag.. :) har busat mega mycket med prinsen, Robban slipade det sista på dörrfodret, har har grund målat, tagit upp lökar i landet ute, vart i lekparken och gungar samt ätit mellis.. Har även försökt ge mig på att få fast jack's cykelsits på min cykel, men är nog för inkompetent för att klara av det.. Fattar ingenting..! :P

Nu väntar jag på att färgen ska torka så jag kan måla första strykningen.. :)


Kvällsblogg

Sitter i soffan med en filt.. Altandörren är öppen, stekte ett ägg för 2 timmar sen men missade att sätta igång fläkten..! Typiskt, så det har luktat ägg i hela huset :P
Min underbara karl kom hem för en stund sen, just nu står han och hänger tvätt ^^ sicken karl jag har..
Han kom även hem med en cykelsits till Jack.. Så nu kan vi cykla när vi ska nån stans :)
På lördag skulle min bror egentligen ha inflyttningsfest, men den är tråkigt nog inställd och framflyttad.. Vi hade ju redan fixat barnvakt.. Men Jack får ändå sova borta, för jag kom med förslaget att åka till plantagen, fixa ute.. Grilla och dricka vin tillsammans.. Ha lite Emma och Robban tid, en dejt helt enkelt <3

Nu ska vi strax gå upp och lägga oss, så go natt mina vänner.. :)


Fika hos gammelfarmor och gammelfarfar

Idag har jag och Jack vart hemma hos min farmor och farfar.. Fikat och haft det jätte trevligt ute på deras altan.. :)


Nygammal

Flyttade ut mitt gamla pottskåp till hallen.. Tidigare har det stått i gästrummet och agerat lagringsplats.. Men tänkte ge det en chans i hallen.. =)
När jag var liten så hade jag det här fina skåpet som nattduksbord.. Från början kommer det i från Grand Hotel Saltsjöbaden i Stockholm. Jag tror att mamma har köpte det på en auktion. Det står både rumsrummer och Satlsjöbadens stämpel under.. Kul att ha kvar, och jag kommer aldrig att göra mig av med den.. En äkta marmor skiva på så den är tung som ett as, för att vara en så liten möbel..
Vet inte riktigt vad jag ska ha på den, men nu tillsvidare då hamna en orkidé och en gamal liten Mora klocka.. Klockan är från våran sommarstuga. Och jag tror att antingen så är det från morfars eller mormors släkt.. Jag tycker iaf att den är fin =)
Under så ligger det nu 3 gamla biblar (jätte gamla, och härstammar från Gävle trakten, årtalen i dom är allt från 1903-1909) och en psalmbok.. Inte för att jag är religiös på nått sett, men tyckte förr att det var en snygg detalj.. Men ska sälja böckerna, då de inte passar in här..

Sagomys

När pappan åkte till jobbet vid 12 så la jag Jack ute i vagnen på altan.. Han var så trött, även fast han sov så länge.. ^^ sov i 40 min.. Fick i sig lite lunch, sen har vi haft sago maraton här hemma.. Läst massor och sjungit sånger från jack's fina sångbok han fick när han döptes.. Älskar "barnens älsklingar" har alla dom sagoböckerna.. :) även en massa Elsa beskov böcker.. De fick vi oxå när Jack döptes..

Jag sitter nu och äter lite sen lunch.. Jätte ambitiös är jag idag, snabbisar och köttbullar.. Och en avokado.. Orken finns inte när karln jobbar.. Har massa mat i frysen till Jack så han behöver ja inte tänka på, utan bara ta ut en burk.. Idag fick han bacon gryta med grönsaker och pasta.. :) betydligt godare än min lunch :P


Sovmorgon delux

Prinsen slog upp sina blå kl 8, Robban hämtade honom och gick sen ner och gjorde välling.. När han hade ätit upp så somnade hela familjen om ända till halv 11.. Hur skönt var inte det.. Jack har nyss ätit gröt och jag ska äta lite frukost.. Pappan ligger fortfarande uppe och grisar, men kommer nog ner snart.. :)

Idag har jag för första gången klätt Jack i vitt.. En vit body blev det idag.. Har jätte svårt med vitt på små killar.. Visst det är en neutral färg, men jag tycker ändå det är väldigt flickigt ?! Med just kritvitt.. Men pimpade bodyn med en dregglis :)


Nya böcker

På vägen hem så hämtade jag ett paket Jack hade fått.. Två nya böcker att läsa.. Prinsen älskar att titta och lyssna när man läser för honom :)


Dove

Köpte idag nya Dove.. Luktar så himla gott.. Köpte både lotion och dusch cream..

Promenaden

Jag hade den brilljanta idéen att gena genom skogen.. Men tänkte inte riktigt på att de senaste 4 timmarna hade det regna till och från..
Haha.. Jack gillade det iaf.. Speciellt när vi kom fram till bäcken..

Mega mys

Har vart hela dagen hemma hos Emma, Julia och Robin.. Lika mysigt och trevlig som vanligt..
Jag och Jack tog en promenad dit, i regnet.. Fast det bara småregnade, men precis lagom när vi kom hem till Emma så öppnade himlen sig.. Snacka om tur..!!
Hjälpte Emma att slinga håret, och vi gjorde fruktsallad.. Mmm var super gott..
Barnen har busat massor.. Sen bjöd Emma på middag, korvstroganoff och ris..
Tack bejb för idag =)
image description

God morgon

Tisdag, TISDAG..! Vet ni vad det innebär, hemmafruar final idag..! Sista avsnittet.. Igår berättade jag för Robban vad jag önskar mig i julklapp :P boxen med alla avsnitt :)

Är en trött människa, idag igen..! Kunde inte somna igår.. Jack var snäll och sov till 8.. Så sen dess har vi myst och busat i sängen.. Robban är nere och spacklar vid ytterdörren..

Idag om allt går som det ska, så tar jag och Jack en promenad hem till Emma och Julia <3

Idag har SMHI lovat uppehåll, så hoppas på det så vi kan vara ute, eller åt minstånde hinna med promenaden..


Prinsen..

..älskar att duscha och bada.. Låter bilderna tala för sig själv.. ;P

Nytt


Äntligen har en sop flyttat hem till oss.. Visst är den fin och färgglad?!
Köpte den på ö&b för ca 60-70:-

Effektiv dag

Herregud vad den här dagen har gått fort.. Har hunnit med att sy, lekt och busat med prinsen.. Bytt gardiner i köket och plockat här hemm.. Fast det där med att plocka här hemma, är ju ingen nyhet.. Vardagsgöra.. :P hehe
Massa bus framför spegeln..
Blev lite sommrigt, men kommer nog att byta en gång till i sommar.. Är så kul att förändra och förnya.. ^^

Nya gardiner till altan

Har sytt upp nya garndiner till vår inglasade altan.. Det blev jätte bra.. Nu fattas bara en till gardinstång.. Trodde vi hade en hemma så jag köpte bara två..

Ny vecka

Måndag igen.. veckorna går så fort, så man hinner nästan inte med.. Jag fick sovmorgon idag.. Robban tog Jack när han vaknade vid 8.. Vilket behövdes för jag somnade inte förns 3 i natt.. :/ Kunde bara inte somna..
Nu är det dax för lite frukost för mamman, duschen är redan gjord =)
Idag ska jag ge mig på att sy gardiner ut till altanen.. Mamma kom med symaskinen i helgen.. Har även att par gardiner till svärmor som ska sys..
Robben jobbar eftermiddag den här veckan, så det blir inte mycket jobba den här helgen heller =( ska ringa och tala om att fredag, lördag och söndag är han ledig..
Jag kan ju egentligen jobba, men jag/vi vill inte lämna bort Jack.. Han har sovit borta mycket senaste tiden.. Den här helgen som var var nog den ända helgen på nästan 2 månader som han inte haft barnvakt..
Ha en toppen dag, och vi får hoppas att det slutar regna nån gång.. =)
Puss och kram

Skön söndag

Vilken härlig dag.. Fick sova två timmar till imorse när Jack sov middag.. Välbehövligt..!
Jag väckte pappan i huset vid halv ett.. och så gjorde vi alla iordning oss.. Packade in oss i bilen och jag skjutsade killarna till garaget, där Lasse och Patrik var. Jag åkte sen och handlade, själv..!! Hur gött var inte det..
Till Ö&B och sen Ica Maxi..
När vi kom hem så tände vi grillen, vi trotsade regnvädret.. Mums blev det =)
Prinsen sover nu och karn ligger uppe och kikar på TV.. Jag tittar på BIG BROTHER FINALEN.. =) Hejja Hanna..!!
Köpte Up and Go idag och var tvungen att prova dom så klart ^^
Det blev ett hjärta idag på rumpan.. Lite tjejigt, men va fan.. hehe
Kvällsgos <3
Ha en skön kväll så hörs vi imorgon
Puss och kram

Sa ju det!

Sa ju igår att Jack skulle vakna tidigt.. Kl 6 slog han upp sina blå.. Men Robban tog han eftersom han nyss hade kommit hem från jobbet.. Bytte blöja, gjorde välling.. Han la Jack mellan oss i sängen i hopp om att han ska somna om.. Men icke, bara för mamman att kliva upp.. Trött som ett as, då ja inte alls kunde somna igår/tidigt tidigt imorse.. :(
Tur att han blir trött om si så där 1 1/2 timme.. Då ska ja lägga mig en stund på soffan :)
Det fuktiga vädret gjorde att jag slog på elementen igen.. Vi hade 17, ja 17 grader inne igår.. Och nu härliga 21.. :)

Ha en fin dag, trots en till retning dag..


Trött..

.. Men kan inte somna..
Robban jobbar natt, 12 timmars dessutom, och jag har alltid så svårt att somna.. Och Jack av nån konstig anledning brukar vakna tidigt just dom dagarna Robban jobbar nätter.. :/ fast egentligen är halv 7-7 inte så värst tidigt.. Inte när jag har hört familjer som gör morgon klockan 5 :O men tidigt för mig som har en son som brukar sova till 9-9,30..

Sammanfattning av dagen.. Kanon bra, trots regnet.. Men va fan gör det ^^ gräsmattan blir grönare ;) haha


Blöt promenad..

Jag och Jack tog en blöt, men skön promenad från mamma min.. 40 minuters tur blev det.. =) Jack tyckte det var riktigt mysigt och roligt att sitta i vagnen med regnskyddet uppe.. Och han ville gärna sitta och titta ut, så mössan var mer blöt än torr när vi kom hem..
Här ser ni lite av vår baksida, man skymtar nya altanen brevid inglasade altanen.
Och vår framsida, med nybyggda bron.
Allt på mamman vart torrt, utom fötterna..
Nu myser vi i soffan och tittar på Chuggington.. Jack´s favorit..

I feel good

Mår så himla bra.. Jag kan inte ha det så mycket bättre.. Jag vill att hela världen ska veta hur fantastiskt jag har det.. Hittat och lever med min livs kärlek, han fanns där ute <3 vi har en underbar son.. Vi äger ett radhus, vårt alldeles egna.. Sommaren ÄR på väg (även fast det inte ser så ut idag).. Livet leker..!

Jag har fastnat med fötterna på jorden, när dom för några år sen svävade virrigt omkring.. Jag har växt som medmänniska.. Jag bara älskar livet!!

Min favorit plats i vår hem, köket.. Husets hjärta..


God morgon

Lördag morgonen väcktes av regnväder.. Hua, men hellre nu, än i juli augusti.. Eller hur? Sitter och dricker mitt underbara morgon kaffe.. Har redan duschat, ätit frukost.. Och nu sitter jag i soffan och avnjuter en kopp rivigt.. Jack sitter på golvet och leker, tittar ibland på barntv.. Men snart är det dax för lite gröt, ombyte och fm vila.. Pappan i huset sover.. Han har jobbat natt och det väntas en till natt.. :( senare idag ska vi till min mamma och äta tidig middag.. Kl 15 ska vi dit, Robban åker till jobbet 17.. Mamma och hennes Anders åker till Turkiet imorgon, snacka om bra tillfälle att åka, när vädret är så här :)
Nu ska ja fortsätta dricka mitt kaffe.. Ha en toppen bra dag!


10 månader efter

Ända baksidan med att ha varit gravid är för mig att magen inte riktigt är där den ska.. Trodde att den skulle gå tillbaka mer.. Lär börja med nån form av träning, på riktigt.. Situps kan jag fortfarande inte göra pga att jag fortfarande har känningar i svanskotan. Den gick av när Jack var på väg ut.. AJJ, säger jag bara..!!
Går långa promenade varje dag, allt försvinner.. FÖRUTOM sista hullet på magen.. 2 kilo + kan jag leva med.. Kroppen förändras som sagt efter en graviditet.. Och jag kan leva med att tuttarna inte sitter där dom satt innan.. Men all lös hud.. Jag tycker inget sitter fint och jag ska nog gömma mig bakom fina tunikor i sommar..
Blev lite ensamhets tänk när mannen i huset jobbar och sonen sover..
nää nog om negativitet.. ;P
ha en fin kväll och en riktigt god natt
puss och kram

Hjärta

Jag älskar dig till månen och tillbaka..

Välkommen upp

Välkommen upp till oss.. Så här ser det ut på övervåningen hemma hos oss...
Hallen ska få färg på väggarna, nya lister och foder samt nya dörrar.
I Jack´s rum blir det färg, lime grönt, turkost och vitt.. Kanske lite detaljer i orange och gult.. Det ska synas att ett barn bor här. Just nu är det väldigt ljusblått.. :P
Älskar den gamla stolen han fick av sin mormor..
I badrummet ska det upp nån hylla på väggen så att det inte ser så kalt ut, och kanske en gardinkappa. Lite fler krokar, sen så är det bra här..
Vårat sovrum är sista prio på.. Det duger bra som det är ett tag till.. Men så småning om ska vi göra fint här med. Nya tapeter, en till garderod. Vi har nu 4 st ikea, men en till ska jag få och ha skor i ^^ lycka..!
En liten titt på hur vi bor.. Nedervåningen kommer sen när jag städat bort bygget.. :)

Kafferep

Har vart hemma hos Jack´s farmor och farfar och fikat så här på eftermiddagen.. Jätte goda bullar, och kaffet var super.. Första koppen på hela dagen.. så det satt fint i magen..
Pappan har åkt till jobbet och jag och Jack har lekt på golvet tillsammans.. Har även rensat i hans leksakslåda som han har i vardagsrummet.. Låg både kottar och alla vispar.. Ja inte konstigt att jag tyckt att alla har försvunnit.. :P lill terroristen hade tagit dom.. ^^
Kvällen ska jag och Jack mysa, mysa och mysa.. Stackars lilleman det har inte blivit mycket mamma, pappa, Jack tid när vi har hållt på här hemma.. Men nu ska det bli ändring på det.. Det märks så himla mycket på prinsen när han fått för lite tid med oss.. Han har tjurat i nästan 4 dagar, till och från hela tiden.. Men ikväll blir det egentid med honom.. =)
Är så glad att jag börjat blogga igen.. Så som det har kliat i fingrarna.. Hoppas att det håller i sig.. Och det där med mobilblogg är ju super najs.. lätt och smidigt, om man bara ska upptatera lite snabbt =)
ha en bra kväll och trevlig helg..
puss och kram

Kan själv ^^



Färgglatt

Den här fina overallen fick Jack av farmor sin för längesen.. Idag inviger vi den :) massa färg i det färglösa vädret.. Och det går skrot för oss i hallen.. Eller inte riktigt, men vi håller på och få ytterdörren snygg.. Med nytt foder osv.. Men trots att huset är byggt av siporex (stavning?) så är inte väggarna raka.. Vi blir galna.. Men hoppas vi blir klar med dörren så jag kan spackla ikväll och måla det sista imorgon.. Igår satte vi upp hatthylla, list på golvet och fick bort alla verktyg och material.. Så nu är det inte ett lika stort bombnedslag.. :P

Nu ska prisen få i sig lite gröt och sen ska mamman göra sig klar för dagen.. Städa toaletterna står på schemat sen till jack's farmor och farfar.. Hon har bakat bullar på morgonen och bjöd över oss på fika.. Mmums med nybakade bullar..!


RSS 2.0