de blev en bra natt

så som rubriken lyder så fick vi sova inatt.. dock vaknade plutten klockan 5.. :O var klarvaken till 7 men då gick robban upp med honom.. och jag fick sova ytterligare 2 timmar =) men han har vart lite le här på förmiddagen.. vällingen i morse vid 6 åt han.. men gröten vid 9 var det lite svårare med.. fick i han 1/4 av en portion.. det är alltid nått iaf.. 
har nästan nyss kommit hem från affären.. köpt en annan gröt och välling till prinsen.. får se om det hjälper.. har oxå köpt yoghurt till han, har aldrig provat det.. är så rädd för socker, och så reagerade han lite när han drack mjölk för några veckor sen.. så vi har hållt oss ifrån laktos.. det går bra i maten tydligen iaf.. där blir han inge konstig.. men vi får se hur det går med yoghurten.. allt för att han ska börja äta igen..
 
eftersom han är som han är nu, så är det inte alls nå roligt att åka bort, ner på stan eller nån annanstans.. man vill ju ogärna "bråka" vid matbordet när man är borta.. hua.. så dom senaste dagarna/veckan har vi bara vart hemma.. det kliar i fingrarna och jag är rastlös.. vi som alltid brukar vara ute i farten.. så känns det knas att bara vara hemma..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0