Sommardagar spenderas ute =)

När det är soligt och kanon fint väder ute så han man ingen större lust att sitta vid datorn.. Så därav den dåliga uppdateringen.. Men nu så.. Ligger just nu i sängen och ska till och vila.. blev en tidig morgon (fast vi somnade rätt fort om igen). Jack vaknade med et gallskrik.. Feber sen igår.. Han fick komma till oss, gav han vatten och alvedon.. Sen efter 1 timme så somnade han om. Jag misstänker att det är tänderna som spökar, för att få hög feber utan förvarning tyder troligen på det..Så snart är (kanske) gadd nummer 8 här..
 
Trots att han var febrig så har vi vart hemma hos svärpäronen.. Robban hjälpte mor sin med att sätta upp gardinstänger.. Jack har sovit och vilat i massor.. Vi satt han och jag ute i deras hammock och mös..
 
I måndags så var vi med familjen Hurtig/Johansson och åt lunch på stan.. O´learys.. jätte trevligt.. Men innan det så badade de små barnen i vår lilla pool vi har till Jack.. 
 
Våra troll.. Jack och Felicia..
 
När vi kom hem så kom mamma min efter ett tag.. Hon frisserade Robban och Jack.. Japp nu är han frisserad för första gången oxå.. ^^ När hon var färdig med dom så färgade juag slingor på mamma.. Blev kanon bra.. =)
Vilken härlig dag, varm och skön.. Var ute nästan precis hela dagen..
 
Igår så åkte lilla familjen Andersson/Hyllengren ner på stan och kikade lite på rean... hittade lite fina saker.. Men Jack började blir kinkig så vi åkte hem efter några timmar.. Och när vi kom hem så hade han feber.. lill killen..
 
På kvällen så kom våra "grannar" tvärs över gatan hit.. Hurtig/Johansson och grillade med oss.. Eftersom det tyder på att tänderna är på G så vågade dom komma hit.. Och än så länge har jag inte hört att nån av deras små är sjuka.. Jack var super duktig trots att han inte egentligen var på humör.. Han vilade mycket och sov emallanåt..
 
Så två härliga dagar som spenderats ute.. skönt..
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0