God morgon

Fy bubblan va tidigt Jack vaknade idag.. 5,45 :O
Ihopp om att han skulle somna om så fick han ligga i vår säng.. Robban kom hem strax efter 6 från jobbet och han gjorde välling.. Men Jack ville inte somna om.. Så det var bara för mamman att stiga upp.. Har redan ätit frukost och lilleman sitter på golvet och röjer.. :P

Idag blir det SOL SOL SOL.. Få lite färg på mamman och Jack kanske ska få bada.. =) Klockan 16,30 ska Jack och jag till tandläkaren.. Han slog i munnen rejält innan tänderna hade kommit fram.. Och när framtänderna uppe kom så var ena blå-lila.. Förvisso har han haft så länge men tandläkaren kallade oss, för att ta bilder och kolla så att inte nått är skadat.. Och så är det bra jämte försäkringsbolaget att ha det på papper..
Efteråt tar vi en promenad och köper nya kläder åt Jack.. Svarade på en annons igår, en som säljer näst in till oanvända Cheep Monday kläder.. Min prins blir garanterat snyggast på dagis.. <3
Och så kommer det en ikväll och köper dampirran av oss..La ut den igår och hade svar efter 5 minuter.. En som ska komma och köpa vattenskidorna och gummiringen.. Hoppas att båten blir såld oxå.. =) Är så kul att sälja av.. Hatar att ha skit liggandes, och som inte används.. Nån annan blir ju betydligt gladare =)
Sålde en gammal spegel här om dagen, men insåg efteråt att jag kunde ta betydligt mer för den än 50:-
Fast å andra sidan så blev vi av med den.. Men en 200-300 hade vart billigt, så andra på tradera och blocket tar över 600:- för dom..
Lätt att vara efterklok..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0